Bli medlem i KVAST

KVAST är en ideell förening, öppen för alla, oavsett kön och härkomst, som sympatiserar med och vill verka för föreningens mål.

Medlemsavgiften för enskilda medlemmar 150 kr/år
Betalas med swish, kort eller bankkonto via PayPal. Swishnumret är 123 230 3279. Vill du använda PayPal klicka på "Lägg till i kundvagn" på knappen här nedanför och checka sedan ut på den gula knappen/logotypikonen för att genomföra betalningen.

Vid swish ange din e-postadress som meddelande. Vid inbetalning på annat sätt ange namn och e-postadress i meddelandefält eller maila in till medlem@kvast.org

Medlemskap för privatpersoner PayPal

Medlemskap för organisationer
Skriv en e-post till invoice@kvast.org så får ni en faktura på medlemsavgiften.
- 300 kr/år för ideella föreningar/nätverk
- 1000 kr/år för organisationer/institutioner.
Ange fakturaadress samt organisationsnummer och GLN-nummer om ni kan ta emot e-faktura.

Kontaktuppgifter, KVAST

REPERTOARBANKEN

Vi har en av världens mest omfattande samlingar med över 3000 verk! Du kan bläddra, filtrera och söka på orkestermusik, kammarmusik av alla de slag – elektronmusik och liveelektronik, kör, opera med mera. Sök verk av kvinnliga komponister efter genre, besättning, svårighetsgrad, titel, durata….

Till Repertoarbanken

UNGA OCH LÄRARE

Musik skriven av kvinnor på lektionen? Det finns musik från alla epoker och stilar och i olika svårighetsgrad – klicka in och låt dig inspireras, lyssna, titta… Tjejer och kvinnor har skrivit och skapat musik i alla tider, och kommer göra det mer och mer, kanske just du är på väg att bli tonsättare?

Lyssna och läs

KUNSKAP OCH METODER

Var det verkligen så få kvinnliga tonsättare historiskt? Omedveten könsdiskriminering, gäller det mig? Här hittar du som programläggare, musiker eller allmänt intresserad av jämställdhet historisk information, texter för reflektion och tips för en mer jämställd och demokratisk programläggning.

Läs mer