Bli medlem i KVAST

KVAST är en ideell förening, öppen för alla, oavsett kön och härkomst, som sympatiserar med och vill verka för föreningens mål.

Medlemsavgiften för enskilda medlemmar 150 kr/år och gäller årsvis
Betalas med Swish 123 230 3279, PG 49 45 63-0 eller kort/bankkonto via PayPal. Vill du använda PayPal klicka på "Lägg till i kundvagn" på knappen här nedanför och checka sedan ut på den gula knappen/logotypikonen för att genomföra betalningen.

Vid swish ange din e-postadress som meddelande (endast om du är ny medlem eller har bytt e-postadress). Vid inbetalning på annat sätt ange namn och e-postadress i meddelandefält eller maila in till kvast@kvast.org.

Medlemskap kortbetalning PayPal

Kontaktuppgifter, KVAST

REPERTOARBANKEN

Vi har en av världens mest omfattande samlingar med över 3000 verk! Du kan bläddra, filtrera och söka på orkestermusik, kammarmusik av alla de slag – elektronmusik och liveelektronik, kör, opera med mera. Sök verk av kvinnliga komponister efter genre, besättning, svårighetsgrad, titel, durata….

Till Repertoarbanken

UNGA OCH LÄRARE

Musik skriven av kvinnor på lektionen? Det finns musik från alla epoker och stilar och i olika svårighetsgrad – klicka in och låt dig inspireras, lyssna, titta… Tjejer och kvinnor har skrivit och skapat musik i alla tider, och kommer göra det mer och mer, kanske just du är på väg att bli tonsättare?

Lyssna och läs

KUNSKAP OCH METODER

Hur lockar vi fler kvinnliga/ickebinära sökanden till vår kompositionsutbildning? Var där verkligen så få kvinnliga tonsättare historiskt? Omedveten könsdiskriminering, gäller det mig? Historisk information, texter för reflektion och tips för en mer jämställd musikverksamhet och programläggning finns här!

Läs mer